Om att prioritera

Det där med att prioritera tror jag många har stora problem med. Själv kan jag ha så mycket att göra att jag sist och slutligen inte gör något. Så jag borde bli bättre på att prioritera. Bättre på att säga nej och bättre på att välja bort. Det är inte meningen att människor ska göra allt.

Jag har också märkt att jag mår som bäst, som lyckligast när jag prioriterar fyra saker i mitt liv. Problemet är att jag har väldigt svårt att prioritera just fyra saker, det är ofta bara två av dessa som prioriteras. Sömn, hälsa, sociala, skola.

Eftersom jag har haft så pass stora problem med sömnen anser jag att jag måste prioritera den speciellt mycket. Den är skild från hälsan och nästan viktigaste i mitt liv. Det är något som jag garanterat måste prioritera resten av mitt liv. För tillfället har jag igen en svacka i sömnen. Jag stirrar in i  väggen, i taket långt in på småtimmarna. Men nuförtiden märker jag ganska snabbt när jag inte får sömn, så då väljer jag att göra något annat, för att försöka trötta ut mig. Men från och med nu ska det blir bättre, det måste bli bättre.

Så med det i baktanken ska jag försöka få tillbaka alla rutiner. Det började bra idag och jag har tvättat 5 maskiner med tvätt och städat mitt rum. Featured image

Annonser

En tanke på “Om att prioritera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s