Million dollar idea

Ibland funderar jag, ibland funderar jag alldeles för mycket. Ibland funderar jag så mycket så jag hade gärna haft en autopublicering till bloggen via hjärnan. Det är ofta så att jag funderar på att uppdatera bloggen, men det är ofta så att jag inte har möjlighet att uppdatera. Så jag går omkring och skriver fantastiska (helt garanterat) inlägg i mitt huvud. Men när jag väl sitter vid en dator, får jag inte samma flyt i tankarna, då känns det bara påtvingat och som ett måste.

Så en million dollar idea vore att fixa något som skriver ner ens tankar, så länge så man kan skriva ner dem i ett inlägg och trycka på publicera. Den typ som lyckas med detta, blir nog rik. Jag tror dock inte att jag kommer att bli denna person.

Hittade annars ett fantastiskt inlägg om hästflickor här och fastnade speciellt för ett visst stycke.

”I stallet mockar man skit, bygger hagar, lastar hästar, lägger bandage runt blödande sår, avvärjer katastrofer, fångar rymmare, övervinner sin rädsla, får lera på stövlarna och hö i håret, fryser, svettas, hugger i. Och tar ansvar. Hästflickslivet tänjer och överskrider gränser för vad som förväntas av flickor, och fyller i den bemärkelsen en emancipatorisk funktion i flickors och kvinnors liv.”

De som hållit på med hästar kan säkert instämma med hur stort ansvar man lär sig i stallet. Det är 600 kg:s bjässar du hanskas med och du lär dig hur.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s