Challenge

Det kommer att bli stor ändring på min livsstil inom snar framtid. När jag väl fått mina tanka till ord, kommer jag självklart uppdatera det hit också. Men det är lite känsligt just nu och jag måste verkligen få fundera på det själv en stund iallafall. Det handlar om min krampmage och en möjlig lösning till detta.

Fram till det ska jag svara på en challenge jag fick av Mimmi, det är alltid lika roligt att bli utmanad att skriva saker om en själv. Det ger ju också inspiration och motivation till ett inlägg, som inte bara handlar om vad man gjorde denna dag.

Vad är det roligaste med att blogga? För mig är det roligaste då jag verkligen får till det med mina tankar och ord. Svenska och modersmål har aldrig varit min grej, men att blogga ger så mycket mer än de rätta skrivreglerna. Att bloggen finns där som en fristad, skild från det riktiga livet och är tillåten för mig. Det är jag som funderar, skriver och uppdaterar. Dessutom skiner man alltid upp lite extra när det finns kommentarer att läsa igenom.

Vad gör min blogg speciell? Från första början hade jag tänkt säga min ärlighet. Men vartefter bloggarna utvecklas och nya bloggare kommer är ärligheten den som gör bloggarna så bra. Så gör det då min blogg till speciell? Ju fler människor som pratar om ”problemen” så blir det mera acceptabelt att dessa problem finns. Förhoppningsvis kan jag inspirera någon till att satsa på hälsan istället för vad samhället har för krav för oss.

Hur ser min blogg ut om ett år? Troligtvis håller jag på som tidigare. Antagligen en ventileringsmöjlighet när skolarbeten växer. Jag har inga krav på mig själv, si och så många inlägg om dagen/i månaden. Jag skriver när jag själv vill skriva, när jag har något att skriva om. Om någon då läser det jag skriver är upp till de intresserade.

Vilket var mitt allra bästa inlägg? Kommer inte på något specifikt inlägg som var min allra bästa. Enligt statistiken är det självklart de gånger jag postat min blogg till Facebook eller Instagram, eftersom nyfikenheten är en speciell känsla. Jag vet att jag själv klickar på nästan varje blogglink när mina vänner delar sina bloggar. Jag kommer inte ihåg exakt när jag skrev detta inlägg, men mitt personliga bästa inlägg någonsin var nog när jag skrev om Nixi. Jag minns inte ens om det var skrivet i denna blogg, eller min förra.

Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig? Egentligen är jag väldigt dålig på att läsa andra bloggar och egentligen kan jag inte säga så många bloggar som verkligen inspirerar mig. Självfallet finns det bra bloggar, men för att en blogg ska inspirera mig borde den handla om något liknande som jag skriver om och går igenom. För tillfället så handlar de flesta bloggarna om antingen inredning eller mammalivet, inget ont om någon som skriver om detta, men det är verkligen inte den tidpunkt i mitt liv. Tyvärr finns det inte så många bloggar som handlar om tränings- och tv-serietokiga studeranden med prioritering på att må psykiskt och fysiskt bra. Det, om något, skulle inspirera mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s