Stressigt värre

Det har varit ett par riktigt dåliga nätter, inte så dåliga som det har kunnat vara för något år sen. Mer att jag har haft för mycket att göra för att hinna i säng tillräckligt tidigt för att få tillräckligt mycket sömn eftersom programmet har fortsatt nästa dag. Dessutom har jag sovit ganska oroligt och vaknat mycket under nätterna, det har varit för mycket att tänka på helt enkelt.

En grej har jag i alla fall lyckats checka av på min to do list. Har lagt den sista punkten, sista kommat, sista tanken på min kandidatavhandling (klockan 3 inatt). I alla fall är det min slutgiltiga version av arbetet. Nu ska den bara godkännas av min handledare, min professor och genomgå en språkgranskning. Men det närmar sig. Oavsett är det lättande att den nu är så här långt. Det har tagit sin tid, men när jag tänker tillbaka så har det också fått ta sin tid. När det kommer en mental vägg emot är det inte skola och jobb som prioriteras, hälsan är alltid prio ett. Som sagt känns det skönt, och jag kan nu blicka framåt och satsa hela nästa år på min gradu (hashtag graduttaa incoming).

Denna vecka är också min birthday-week, tänker från och med nu och framåt fira hela veckan jag fyller. Men det innebär nog inga speciella händelser, det är bara en känsla jag har att uppskatta hela veckan och unna mig hela veckan. Jag gör bara det jag vill, när jag vill och hur jag vill. Hade inte önskat mig något speciellt i födispresent (förutom hjälp med hyran) men fick ett pengabidrag hemifrån, så jag har köpt lite stuff som jag anser är mina presenter. Och vad är bättre än att köpa det man verkligen vill ha (till skillnad från att köpa det som man måste ha). Så mina presenter i år är en Polaroid-kamera (som jag har kollat på flera år), ett par böcker, kläder och ännu denna vecka ska jag försöka hitta ett par fina vårskor (fast våren verkar inte komma i år).

Ni som undrar, så är den riktiga dagen på lördag. Och jag kommer antagligen fira med att läsa på tent, hämta mat, titta på ishockey och Eurovision. Inte så stora planer helt enkelt, men jag har ju redan firat största delen av veckan. Det lockar inte riktigt att fylla ett år till. Det enda positiva är väl att snart får jag kalla mig crazy cat lady och komma undan med det. Nu ska jag försöka göra något vettigare och be om lite varmare väder.

Annonser

En tanke på “Stressigt värre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s