(Typ) ett foto i timmen

Vet ni känslan när man somnar efter klockan fyra och har väckning på sju. Hoppas inte ni förstår känslan. Trots den otroliga trötthet jag har upplevt under dagen så har humöret varit på den positivare delen av skalan. Jag vet inte vad jag tänker eller gör, men annars är allt på topp. Jag bestämde mig också för att försöka ta ett foto i timmen. Grejen är den att jag har bestämt mig för att göra det tidigare också, men idag var första gången det faktiskt lyckades. Eller iallafall typ varje timme. Och mellan 07 och 19, för nu orkar jag inte mera.

07Väckning 07.05. Det enda positiva med att sova dåligt är att man vaknar relativt enkelt och relativt tidigt.

08Klockan 08. Gick till skolan en helt annan väg än vad jag normalt brukar gå. Undvek backar och fick gå över en helt annan bro.

0909. Dagens program var att smälta glas. Här har jag blandat allt klart och väntar på att ugnen ska bli tillräckligt varm.

10Klockan 10. Dags att börja söka efter artiklar. Nu när det är lite klarare vilket ämne jag verkligen ska skriva om, så är det även lättare att söka artiklar.

1111. Dessa kuber till höger använder vi för att smälta glas. Klockan elva har jag allting in i ugnen och får tre timmars ”paus”.

12Klockan 12. Det bästa med att fortfarande vara studerande är att äta billig och bra lunch. Den bästa studiematen hittar du förstås i Kårens nedre våning. Idag blev det ugnspotatis med pulled pork och fetaost.

1313. Artikelsökningen fortsätter. Fick inte någon pdf-läsare att fungera på stationära datorn, så tog fram egen dator och fick spara där istället.

14Klockan 14. Dagens diskning.

15Klockan 15. Hejdå och godnatt nya glaset. Där i vänstra hörnet är mitt glas jag ska använda, eller det måste smältas en gång på nytt. Men annars är det färdigt att krossas och användas.

1616. Äntligen hemma och tillbaka till det organiserade kaoset. Har i princip besök varje söndag-måndag, och ingen trodde väl att jag skulle ta bort sängen mellan besöken?

1717. Nyaste och säsongens sista avsnitt Shameless.

18Klockan 18. Kvällen middag blev det enklaste jag kunde komma på. En kycklingburgare och sallad från tidigare middagar. Min trötthet orkade inte tänka på annat. Sorted Food på Youtube i bakgrunden.

19Klockan 19. Försökte läsa ett par rader, men ni gissade det, tröttheten tog emot. Istället ska jag nog se på något som inte kräver så mycket tankeverksamhet och vara glad över att morgondagen börjar först klockan 9. Vi får väl bara hoppas att jag får sova inatt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s