#MondayMotivation

Det är måndag. Jag är trött i ögat och jag känner mig väldigt omotiverad. Min sömnbehandling har gått vidare till nästa steg, för att inte säga så mycket så innebär det att jag har exakta tider när jag ska ligga i sängen och när jag ska stiga upp. Jag har bara följt det en natt, men det gick över förväntan (kan också bero på de fyra timmarna jag sov natten innan). Tanken är att jag ska få en tillfällig sömnbrist, omprogrammera hjärnan och kroppen till att förstå att jag ska sova när jag har chansen. Det låter kanske brutalt, men helt ärligt är jag beredd att försöka det mesta.

Jag har också spenderat en vecka och en dag i skolan (i jobbet?) och arbetat med gradun. Det är märkligt hur motiverad jag kan vara för just det. Om jag bara kunde föra över motivationen till annat i mitt liv också. Helt ärligt skulle jag kunna sitta hela dagarna och söka artiklar och information (nödvändig och lite mindre nödvändig). Det är helt enkelt intressant och det känns bra att allt jag har gjort hittills har lett fram till just det här projektet och den här tidpunkten.

Hur som haver. Till en otrevligare grej. Det har kommit snö och is, och här om dagen lyckades jag med ekvationen dåliga skor + is = fall. Vilket resulterade i det största blåmärket jag någonsin haft (tror jag). Hela halva låret/höften är blått/grönt/lila och det är lite ömt. Men med värkmedicin och någon sorters ‘mind over matter’ försöker jag klara mig. Och det är ju bara ett blåmärke, och det hade kunnat gå mycket värre. Jag tog emot mig med handen (superdumt), men klarade mig utan något värre fel, endast ett skärsår och ett mindre blåmärke i handflatan.

Nu ska jag kolla lite Så ska det låta, sticka och läsa, sen jag jag försöka sova så gott det går.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s